Fundada el juliol de 1984 i situada en ple Eixample Barcelonès, GURE ETXEA és una Residència Asistida on el més important són els seus residents. Ens caracteritzem per ser un centre familiar i proper en constant renovació i atents a tots els avenços en el camp de la geriatria.

Dia a dia ens esforcem per oferir tant als nostres residents com als seus familiars i amics una assistència de qualitat en un ambient el més semblant a una casa.

Disposem de 33 places de Residència Asistida (20 de les quals acreditades per acollir PEVS)

La nostra premissa és que residir en una residència no implica l’exclusió del món ni de l’entorn, per això participem en quantes activitats veïnals podem; a més d’organitzar amb certa freqüència concerts, xerrades i exposicions en què convidem no només a familiars i amics, sinó també als veïns del barri.

En línia amb l’Atenció Centrada en la Persona, valorem a cada resident com a individu de ple dret en la societat, sense discriminar a ningú per cap motiu i elaborem un Pla d’Atenció Individualitzada que contempli les necessitats (sempre canviants) de totes i cadascuna de les persones que viuen a GURE ETXEA.

Per  tot això comptem amb un gran equip humà format per 25 professionals de diferents disciplines. Col·laborem també en programes de pràctiques de diferents escoles, així com amb un equip de Voluntaris de la Parròquia Sant Oleguer.

Tots els membres de l’equip estan preparats tant humana com tècnicament per oferir a cadascun dels residents l’atenció i el cariny necessaris, i per acompanyar-los en tot moment a recórrer l’últim tram del camí de les seves vides. Treballem tots junts per fer que se sentin com a la seva pròpia casa, proporcionant-los una excel·lent atenció les 24 hores del dia.

En aquesta pàgina web li oferim informació sobre els aspectes més significatius del funcionament del centre per a què puguin conèixer la nostra tasca.

Gràcies per visitar-nos.

.