Aquesta Política de privadesa descriu les polítiques de CENTRO GERIÀTRIC GURE-ETXEA S.L, C/ Bailén, 28, Barcelona 08010, Espanya, correu electrònic: info@gure-etxea.com, telèfon: +34675686109  sobre la recopilació, l’ús i la divulgació de la informació que recopilem quan feu servir el nostre lloc web ( https://www.gure-etxea.com ) (el “Servei”). En accedir o utilitzar el Servei, esteu consentint a la recopilació, ús i divulgació de la vostra informació d’acord amb aquesta Política de privadesa. Si no hi doneu el vostre consentiment, no accediu ni utilitzeu el Servei.

Podem modificar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment sense previ avís i publicarem la Política de privadesa revisada al Servei. La Política revisada entrarà en vigor 180 dies després de la publicació de la Política revisada al Servei i el vostre accés continu o ús del Servei després d’aquest temps constituirà la vostra acceptació de la Política de privadesa revisada. Per tant, us recomanem que reviseu periòdicament aquesta pàgina.

Els seus drets:

Depenent de la llei que s’apliqui, és possible que tingui dret a accedir i rectificar o esborrar les seves dades personals o rebre una còpia de les seves dades personals, restringir o oposar-se al processament actiu de les seves dades, demanar-nos que compartim (portem) la seva informació personal a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens hagi proporcionat per processar les seves dades, dret a presentar una reclamació davant una autoritat legal i altres drets que puguin ser rellevants segons la legislació aplicable. Per exercir aquests drets, pot escriure’ns a info@gure-etxea.com. Respondrem a la seva sol·licitud d’acord amb la llei aplicable.

Tingui en compte que si no ens permet recopilar o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per processar-la per als fins requerits, és possible que no pugui accedir o utilitzar els serveis per als quals es va sol·licitar la seva informació.

Galetes, etc.

Per obtenir més informació sobre com utilitzem aquests elements i les seves opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de cookies.

Seguretat:

La seguretat de la seva informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, l’ús indegut o l’alteració no autoritzada de la seva informació sota el nostre control. No obstant això, atesos els riscos inherents, no podem garantir la seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem assegurar ni garantir la seguretat de cap informació que ens transmeti i ho farà sota la seva responsabilitat.

Greuge / Delegat de protecció de dades:

Si té alguna pregunta o preocupació sobre el processament de la seva informació que està disponible amb nosaltres, pot enviar un correu electrònic al nostre Delegat de protecció de dades a CENTRO GERIÀTRIC GURE-ETXEA S.L, C/ Bailén, 28, correu electrònic: info@gure-etxea.com. Atendrem les seves preocupacions d’acord amb la llei aplicable.